Obrovské rozhodnutí

Olivia Prokopová, čtrnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE, bude mít na letošním Turnaji mistrů v Adventure golfu nového spoluhráče pro soutěž dvoučlenných týmů.

„Původně jsem měla nastoupit s Markem Špidrou, ale on se celý rok potýká se zdravotními problémy a ani tady se moc necítil, proto táta zvažoval, jak to celé udělat. Dlouho jsme o tom spolu hovořili, protože se jedná o obrovské rozhodnutí. Nakonec půjdu do soutěže s Milanem Sýkorou a Marek se přesune na jeho místo kouče. Je nám všem Marka líto, protože to měl být jeho poslední aktivní turnaj v životě,“ objasňuje Olivia Prokopová.

Jednotlivé dvojice tedy nakonec nastoupí v tomto složení: Olivia Prokopová – Milan Sýkora (oba PRO), Václav Leitner (PRO) – Aleš Vlk (AM) a Peter Feix – Tomáš Feix (oba AM). „Všichni kluci makají na sto procent. Nedá se vůbec nic vytknout. Jsem přesvědčen, že máme na stupně vítězů ve všech kategoriích, které obsazujeme. To by byl pro STARLIFE obrovský úspěch. Ještě dnes budeme trénovat po skupinách, zbývající tři dny věnujeme společné přípravě,“ uvedl v neděli ráno Marek Špidra.

Včera se také zcela nečekaně v dějišti šampionátu objevila i obhájkyně prvenství v kategorii žen naturalizovaná Američanka Astra Miglane Stanwyck. „Od jara jí vůbec nikdo neviděl, protože ji pronásledovaly zdravotní problémy. Ještě v pátek jsme měli zprávy, že startovat nebude, ale včera ráno začala normálně trénovat. Jen jsme se pozdravily a společně pro novináře vyfotily,“ glosuje příjezd největší soupeřky Olivia Prokopová.

Každopádně se mají příznivci Olivie, kterých do USA z Česka už přicestovalo skoro na dvě desítky, na co těšit. Opět se o nejcennější titul utkají dvě aktuálně nejlepší ženy světa. „Věřím, že mne fanoušci k vítězství doženou,“ nechce připustit jinou alternativu Olivia Prokopová. Každý z nich má připraveno tričko s logem STARLIFE nebo mého fan clubu, takže budou patřičně vidět.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *