Dobře promazané soukolí

Olivia Prokopová, čtrnáctiletá hráčka Putt-golf clubu STARLIFE, si na letošní Turnaj mistrů v USA přivezla skutečně nevídaný realizační tým. Mimo jejího otce v roli manažera a nového kouče Milana Sýkory, kteří tvoří jádro týmu, se na přípravě podílejí ještě tréninkoví sparing-partneři Peter Feix a Václav Leitner. „Na hřišti odvádějí všichni velmi dobrou práci. Kluci se první den seznámili s tím, co se od nich očekává, a dnes už jede vše naplno,“ říká Jan Prokop.

Olivia už druhý tréninkový den začala takzvaně točit kolečka. „Zatím dosahuje takových výsledků, za které by byla celá řada hráčů ráda, pro ní je to ale málo, protože má jasně stanovené cíle. Tréninkový plán je ale rozložen do sedmnácti dnů, takže se určitě ještě zlepší. Je velmi důležité, že má Olivia stále s kým měřit síly, protože se u ní neustále střídáme, jelikož stačit jejímu nasazení je velmi obtížné,“ upřesňuje roli sparing-partnerů Milan Sýkora.

O další zázemí se Olivii a jejím „klukům“ přímo v pronajatém domku starají kuchařka Taťána Krepsová a masérka Lucie Kolářová. „S oběma spolupracuji již dlouho, takže i ony dokonale zapadly do našeho turnajového soukolí. Obě jsou stejně důležité, protože my ostatní trávíme na hřištích celé dny, a proto jejich ranní, polední a večerní péči vítáme,“ pochvaluje si Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *