„Gottovi“ zazpívat odmítla

Druhý červnový týden byl pro čtrnáctiletou hráčku Putt-golf clubu STARLIFE Olivii Prokopovou plný společensko-sportovních zážitků. Nejdříve se v areálu Adventure golfu v Horním Bezděkově věnovala natáčení klipu (http://tinyurl.com/llowzu) a rozhovoru pro internetový server idnes , aby o den později na stejném hřišti „vyzvala na souboj“ dva nejvyšší představitele královského města Rakovník -starostu Zdeňka Nejdla a místostarostu Jana Šváchu.

"Gottovi" zazpívat odmítla

„Výsledek opět není důležitý, ale přiznám, že oba dva podali velmi bojovný výkon. Honza chodil celou zimu s námi trénovat do mé areny, Zdeněk zase obdržel nedávno k narozeninám celý golfový set, takže se oba umí k holím a míčku postavit. Doufám, že se nejedná o setkání poslední, protože oběma se v Bezděkově líbilo a ráda jim nějaké hodiny tréninku věnuji,“ uvedla Olivia Prokopová.

Ta se do třetice v témže týdnu postavila před televizní kamery při koncertu k oslavám 70. narozenin Karla Gotta. „Pozvala mne do klubového boxu Jana Běhounková ze společnosti STARLIFE a já jako velká fanynka pana Gotta ráda přijala. Krátce před koncertem mne o rozhovor požádala hudební stanice Óčko, která mne ale několikrát nachytala záludnými otázkami na švestkách,“ směje se při pomyšlení, že také měla na kameru něco z mistrova repertoáru zazpívat, Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *