Olivia Arenu pokřtil olympijský vítěz Robert Změlík

 V pátek dopoledne byl v Rakovníku za účasti tajemnice OVV ČSTV Ireny Lehárové, starosty Rakovníka Zdeňka Nejdla, místostarosty Jana Šváchy, viceprezidenta ČMGS Radka Šebely a dalších hostů slavnostně otevřen šestijamkový Indoor Putting green s názvem OLIVIA ARENA.

Olivia Arenu pokřtil olympijský vítěz Robert Změlík

„Konečně jsem společně s rodiči Olivie dostál svým slovům, že pro Olivii, které tímto předávám klíče, podobné zařízení vybuduji,“ uvedl mimo jiné Václav Leitner, který má nové tréninkové prostory takzvaně na svědomí.
„Já Vaškovi i všem ostatním moc a moc děkuji. Jsem šťastná, že absolvuji pořádnou zimní přípravu, která by mi měla pomoci k lepším výsledkům,“ poděkovala Olivia Prokopová.

Poté slovo dostal starosta Nejdl, který mladé golfistce popřál mnoho dalších úspěchů a zároveň ocenil i šestou příčku mezi krajskými sportovci.
Slavnostní křtu a úvodního puttu se posléze ujal olympijský vítěz z Barcelony 1992, desetibojař Robert Změlík. „Rád jsem dnešní pozvání přijal, protože nás s Olivií pojí několikaleté přátelství a prakticky celou dobu jsem její sportovní růst bedlivě sledoval. Od nového roku bude také Olivii moje společnost Starlife marketingově zastupovat, jelikož ji jako třetí přibíráme do našeho Starteamu. Ten mimo Olivie bude tvořit desetibojař Roman Šebrle a dálková plavkyně Yveta Hlaváčová.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *