Tour Championship – Tyler, Texas

Tour Championship – Tyler, Texas
„Moje zdravotní potíže stále pokračují. Bohužel jsem tento víkend odehrála s antibiotiky, takže antibiotika + texaské počasí = žádná sranda! I tak jsem se svou hrou byla v sobotu spokojená, po prvním kolem jsem byla na čtvrtém místě, ale protože tohle hřiště je nevyzpytatelné, a to mi také předvedlo, bohužel poslední kolo, kdy jsem na posledních devět jamek jen odvojkovala, tak jsem skončila na děleném desátém místě s mým mužem. To se na tomto hřišti bohužel stává.

Já jsem prohrála v prvním kole, bylo to těsné. Bojovala jsem, až do poslední jamky a až do poslední jamky jsem byla ve hře! Vyhrála jsem 160 dolarů. Mohu říct, že jsem hrála opravdu skvěle a že moje hra se jen zlepšuje!
Vždyť je to moje zatím druhá sezóna Putt Puttu, a to ještě ne úplně celá, jelikož všechny turnaje kvůli Amelie jsme objet nemohli, takže se opravdu za svoji hru nemusím vůbec stydět. Jsem tu mezi lidmi, kteří tento sport hrají desítky let!

Wade vyhrál svoje první Tour Championship v jeho kariéře, tak jsem byla ráda, že jsme mohly být s Amelie u toho a že se mu to konečně povedlo.

Teď už se jen soustředit na National week v Putt Puttu a hlavně na US ProMiniGolf Master’s!