CZECH CZPMGA JM20 OPEN 2018

CZECH CZPMGA JM20 OPEN 2018

V pátek 16. února proběhlo v Ostravě na indoor hřišti Fungolf CZECH CZPMGA JM20 OPEN 2018 v Adventure golfu, na němž se proti sobě postavili tři profesionální hráči tohoto sportovního odvětví proti jedenácti hráčům klasického golfu.

„Byl to bezvadně uspořádaný podnik, za což patří velký dík pořadatelskému Golf clubu Ostrava, zejména pak jeho duši Martinu Povovi, a velmi vstřícným majitelům haly, manželům Dráberovým, kteří nám všem vytvořili vynikající podmínky,“ pochvalovala si absolutní vítězka, dvaadvacetiletá Olivia Prokopová z rakovnického Putt golf clubu JM20.

I další trofeje putovaly do středočeského Rakovníka, a to zásluhou jedenáctiletého Pavla Mayera z Gardengolf Western clubu, který si neuvěřitelným finišem v posledních čtyřech kolech z celkových dvanácti vybojoval účastnické místo na květnovém US Open, když klubovou spoluhráčku Libuši Prokopovou odsunul na bronzovou příčku rozdílem sedmi ran. „Vím, že jsem se nevyvaroval výkyvům, ale v závěru už jsem zabral bez nervozity, kterou jsem měl z golfistů, kteří zde pravidelně trénují,“ uvedl Pavel Mayer, jenž na Olivii Prokopovou ztratil třiačtyřicet ran.

V samostatné kategorii golfistů (AM) zvítězil Petr Adam před Martinem Povou a dvojící Petr Vontorek a Robert Rudl, kteří se se shodným počtem ran umístili na bronzové příčce.