Den s osobnostmi Středočeského kraje

Poté, co byla v polovině března vyhlášena v Mladé Boleslavi nejúspěšnějším sportovcem Středočeského kraje za rok 2016, absolvovala dvaadvacetiletá hráčka Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová další dvě společenské akce.

Den s osobnostmi Středočeského kraje

Nejprve vystoupala 27. března na podium rakovnického Kulturního centra pro sedmou příčku absolutního pořadí v anketě Sportovec okresu Rakovník, kam ji doprovodil její devatenáctiletý bratr Jan, jenž jako hráč hokejbalového Alpiqu Kladno obsadil v kategorii talentů do 19ti let bronzovou pozici.

V pondělí 1. května se pak Olivia Prokopová aktivně zúčastnila v Lysé nad Labem části pětidenního veletrhu Regiony ČR 2017, jehož pondělní část nesla název „Den s osobnostmi Středočeského kraje“.

Společně s účastníkem dálkové Rallye Dakar 2017 Lukášem Kvapilem absolvovala Olivia několik autogramiád a oba pak byli hlavními garanty a rozhodčími netradičního dvojboje. „Jednalo se o kombinaci minigolfu a jízdy na rotopedu. Po celý den se soutěžilo ve třech kategoriích a zájem byl veliký. Jedna z cen dokonce putovala na okres Rakovník, protože v kategorii žen obsadila celkovou třetí příčku paní Dana Krylová ze Šanova, jež se s rodinou přijela na veletrh podívat. Jinak se jednalo o velmi vydařený podnik a pro mne bylo obrovským zážitkem setkání s Lukášem, který je bezvadným společníkem,“ zhodnotila Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *