3. den US Masters

Poslední dvě sobotní kola ukončila US Masters 2015, kterému dominoval výsledkem 359 ran Matt Male, na kterého se z devítiúderového odstupu dotáhl na jedinou ránu stříbrný Matt Mc Caslin, čtyřnásobný vítěz US Open. Třetí pozici zaujal také dřívější vítěz obou podniků Greg Newport, jenž za vítězem zaostal o čtyři rány.

3. den US Masters

Olivia Prokopová nastoupila do finálových kol ze šesté pozice a partnera ve „flajtu“ jí dělal též dvojnásobný vítěz US Masters Švéd Hans Olofsson.
Prokopová zahr…ála první ze dvou kol ještě relativně dobře, a to 30 ran, ve druhém ale ještě tři rány přidala, což nestačilo na lepší jak sedmou příčku.
Kategorii žen pak vyhrála s náskokem třiceti ran!
„Jsem moc a moc zklamaná. Dokonce jsem to opět obrečela, protože se mi vůbec nedařilo, jak bych si představovala. Každý mi zde říká, a i táta a prý i sponzoři, s nimiž mluvil, že se po téměř roční pauze a stále ještě nedoléčené ruce jedná o dobré umístění, ale osobně to tak necítím. Vím samozřejmě, že jsem musela radikálně změnit přípravu, protože jinak bych to tady vůbec nevydržela, ale alespoň o sedm ran méně jsem zahrát chtěla. Příští rok, pokud mi to bude umožněno, se opět vrátím k osvědčenému modelu, jak ale říkám, letos bych ho prostě asi nebyla schopna absolvovat. Děkuji mockrát všem, co mi sem psali po celou dobu zprávy, za podporu. Bylo to velmi příjemné a povzbuzující.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *