Test na US Open probíhal v Počepicích

Čtyři ostrá kolečka absolvovaly v Počepicích u Sedlčan v místním adventure-golfovém areálu dva týdny před odletem na US Open dvě rakovnické hráčky Libuše Prokopová (Putt-golf club JM20) a Taťána Krepsová (GWC Rakovník).

Test na US Open probíhal v Počepicích

Jako tréninkový partner posloužil v sobotu rakovnickým hráčkám nadějný junior Jakub Prchal.

„S počepickými majiteli máme vynikající vztahy, a proto jsme se rozhodly pro hrubou finální přípravu právě zde,“ uvedla jedna z nejlepších hráček světa Olivia Prokopová, jež měla celodenní průběh v roli trenérky na starosti.

„S přístupem holek nebyl vůbec žádný problém. Ony se dobře znají, protože spolu trénují dlouhodobě, a není mezi nimi žádné rivalství, kdo z nich bude jedničkou. O malinko méně jsem pak byla spokojena s určitými aspekty hry, co se týká dohrávaných míčků. Tady musí obě ještě výrazně zapracovat,“ vidí vady Olivia Prokopová.

Ta nyní veškeré poznatky předá společnému kouči obou hráček Milanovi Sýkorovi. „Myslím, že mají pro US Open, které se koná za měsíc v Hendersonville na jednom z nejtěžších hřišť, co vůbec znám, v Milanovi dobré vedení. On umí najít vhodné systémy, které budou holkám vyhovovat. Určitě je v jejich silách, aby nějaké dobré umístění přivezly. Pokud k jednotlivým ranám přidají i lepší psychickou pohodu, mohly by Američanky zle potrápit,“ uzavírá obhájkyně titulu, která se kvůli zranění pravého zápěstí letošního US Open nezúčastní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *