Zájemci o minigolfové resorty se sešli v Plasích

Ve dnech 26. a 27. srpna proběhlo v Plasích u Plzně, konkrétně v prostorách Korunovačního sálu a na hřišti Fantasy golfu, které jsou součástí resortu Penzion Rudolf II., kontraktační setkání zástupců investorů a obchodních zástupců z řad zájemců o výstavbu minigolfových areálů ve stylu Adventure golf, Crazy golf a Fantasy golf.

Zájemci o minigolfové resorty se sešli v Plasích

Několik desítek zúčastněných vyslechlo z úst zástupců nově vzniklé společnosti Adventure golf Paradise Petra Neumana a Martina Lepky veškeré možnosti výstavby – projektem ve 3D provedení počínaje, přes samotnou výstavbu až po finální uvedení do provozu, a to včetně dalšího komerčního využití, jakým je například prodej suvenýrů a reklamních předmětů.
Martin Lepka pak přestavil možnosti studia Lepka Design jak pro outdoorové, tak i indoorové provedení jednotlivých témat, která mohou být dle přání konečného zákazníka realizována. Jen namátkou uveďme například western, jungle, vesmír, podmořský svět, sci-fi, may day, pravěk, středověk, starověké Řecko a v neposlední řadě samozřejmě i cesta kolem světa, jež je k vidění právě v areálu v Plasích.
Dalibor Šmíd ze zahradního centra Přemysla Písaře následně ukázal realizace zahradních doplňků do jednotlivých resortů.
Součástí dvoudenního setkání bylo samozřejmě i předvedení hry samotné, o které se se svým týmem postarala současná světová jednička v Adventure golfu, osmnáctiletá Olivia Prokopová, která by měla být pro společnost Adventure golf Paradise garantem výstavby.
Pro velký zájem o možnou realizaci výstavby některého z výše uvedených zábavních minigolfových areálů bude prezentační akce zopakována ve čtvrtek 17. října.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *