UČILA ADVENTURE GOLF I HADAMCZIKA

Na třídenní misi na sever Moravy se v minulém týdnu vydala čerstvá držitelka titulu mezinárodní mistryně Spojených států amerických v Adventure golfu, osmnáctiletá hráčka Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová.

UČILA ADVENTURE GOLF I HADAMCZIKA

Po čtvrtečním setkání a večeři s generálními sponzory ze společnosti JM20 ji v pátek ráno očekávali moderátoři v ostravském studiu České televize, kde byla Prokopová hostem ranního vysílání Dobrého rána ( http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10435049455-dobre-rano/413236100071053/ ) „Pokusila jsem se ve dvou vstupech veřejnosti přiblížit naše disciplíny minigolfu,“ uvedla česká profesionálka.

Ihned po natáčení se Olivia Prokopová přesunula do Kravař, kde byla hostem u trenéra české hokejové reprezentace Aloise Hadamczika. „Pan Hadamczik disponuje překrásným sportovním areálem, ve kterém je i Adventure golf. Po celou sobotu jsem se v rámci dětského dne věnovala příchozím, kteří měli překonat mnou zahraný výsledek. I když se to nikomu nepodařilo, odnesly si děti spoustu krásných cen a já doufám, že i zážitků ze hry,“ uzavřela Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *