Prokopová ovládla K&L Cup 2011

Z rukou místostarosty Rakovníka Jana Šváchy převzali v neděli ceny vítězové jednotlivých kategorií letošního ročníku K&L Cupu v Adventure golfu, který po celý kalendářní rok spolupořádaly oba rakovnické cluby, které se touto minigolfovou disciplínou zabývají.

Prokopová ovládla K&L Cup 2011

Nejlépe si vedla šestnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu Starlife Olivia Prokopová, jež ovládla hned tři kategorie, když nakonec dosáhla průměru 40,933. S vítězným průměrem odsunula v nejprestižnější kategorii Open na druhou a třetí příčku klubové spoluhráče Aleše Vlka (42,866) a Libuši Prokopovou (46,800).

Olivia Prokopová s výše uvedeným průměrem dominovala i kategorii žen – druhá Libuše Prokopová, třetí Veronika Vlčková (AG Horní Bezděkov – 47,000), i kategorii juniorů – druhý Jan Prokop jr. (50,333); třetí Jakub Kasík (81,285); oba z PGC Starlife.

V kategorii amatérů se z prvenství radoval Aleš Vlk, stříbrná skončila Libuše Prokopová a bronzová Taťána Krepsová (GWC Rakovník – 49,666).

V kategorii žáků se na stupně vítězů postavili jen benjamínci z PGC Starlife: zvítězil Jakub Kasík (81,285), na druhé příčce se umístil Lukáš Pekrt (82,625) a na třetí František Hroneš (78,400), kterému chyběl potřebný počet odehraných okruhů.

Cenu pro nejsnaživějšího hráče, kterou věnovala Reklama Václav Čadek, převzala Olivia Prokopová, která se svěřila se svým současným zdravotním stavem. „Jsem ráda, že jsem dokázala krátce před operací všechna potřebná kola odehrát. Můj stav je stále lepší, hodně mi při rekonvalescenci pomáhají i produkty Starlife, jejichž vliv je nesporný. V týdnu už bych měla definitivně odložit francouzské hole, odjedu do lázní a od ledna už se s Alešem pustíme opět do přípravy.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *