SPOLEČNOST HRDINA & ČESKÉ PÍSKOVCE OCENILA VÍTĚZSTVÍ

Majitelé společnosti Hrdina & České pískovce Karel a Tomáš Hrdinovi se krátce po skončení letošního Czech Masters rozhodli ocenit vítězství Olivie Prokopové částkou dvacet tisíc korun.
„Velice si toho vážím a jsem ráda, že naše vzájemná spolupráce započala již o čtyři měsíce dříve, než bylo původně plánováno. S oběma pány jsme se seznámila při otevření hřiště v Úžici a již tehdy bylo domluveno, že bude od příštího roku úzce spolupracovat. Tohle je ale pro mne překvapení, o kterém jsem neměla ani tušení,“ uvedla Olivia Prokopová.

SPOLEČNOST HRDINA & ČESKÉ PÍSKOVCE OCENILA VÍTĚZSTVÍ

Ta je nadšená i výrobky a stavbami společnosti Hrdina & České pískovce. „Jejich letní kuchyně a krby jsou úžasné. Až budu mít jednou vlastní dům, určitě si nechám obojí postavit a k tomu i okolní zdi, do interiéru pak zcela jistě i fontánku,“ vypočítává jen malou část z firemní nabídky Olivia Prokopová.
„Pro sponzorování Olivie jsme se rozhodli hned, jakmile jsme viděli její výkony na hřišti v Úžici, kde nás při exhibici doslova uchvátila. Jedná se o prvního sportovce, kterého bude naše společnost podporovat. Pevně věříme, že spolupráce bude prospěšná pro obě strany. Její nedávné vítězství nás přesvědčilo o tom, že si ocenění zaslouží, a proto jsem se rozhodli pro uzavření smlouvy o čtyři měsíce dříve, než jsme původně uvažovali,“ uvedl Karel Hrdina.
www.hrdina-piskovce.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *