Zahrála si i se starostkou

V sobotu 6. srpna proběhl v areálu berounského Sport centra Eden Crazy-golfový den s Olivií Prokopovou, za kterou si našlo cestu několik desítek dětí nejrůznějšího věku i množství dospělých návštěvníků.

Zahrála si i se starostkou

„Bylo to velmi příjemné odpoledne, při kterém jsem několikrát předvedla svoji exhibici a mnohokrát si zahrála s malými zájemci o hru. Velmi mne potěšilo, že si do areálu našla cestu i starostka Berouna Šárka Endrlová, s níž jsme před dvěma měsíci tento areál slavnostně otevíraly. Dokonce s sebou přivedla i sedm dětí na oslavu narozenin jednoho z nich. Společně jsme si pak zahrály jeden celý okruh. Jak jsme si slíbily, určitě jsme se v Berouně neviděly naposledy,“ uvedla po závěrečné autogramiádě trojnásobná mistryně světa v této minigolfové disciplíně Olivia Prokopová.

Ta se v barvách Crazy Golf Eden Beroun představí na sklonku října při mistrovství světa v anglickém Hastingsu a jak přislíbila, povedou v případě úspěchu její první kroky po návratu do vlasti rovnou do Berouna, kde by se ráda opět ukázala s mistrovským pohárem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *