Další dva mistrovské tituly pro Prokopovou

Po třech letošních mistrovských republikových titulech v Adventure golfu přidala patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu  STARLIFE Olivia Prokopová do své bohaté sbírky další dva české tituly – tentokrát v dráhovém golfu.

Další dva mistrovské tituly pro Prokopovou

Na eternitové dráhy v Holešově a Bystřici pod Hostýnem nastoupila Prokopová v dresu MGC Holešov a zcela jasně ovládla kategorii žákyň, když si před druhou v pořadí Emou Blažkovou z Kopřivnice vytvořila po osmi kolech náskok 36 úderů, na třetí Alenu Doleželovou z Bystřice pod Hostýnem pak úderů 42.

Prokopová dosáhla celkového výsledku 177 úderů (23; 25; 23 a 23 v Holešově a 19; 23; 21 a 20 v Bystřici pod Hostýnem) a velmi výrazně tak dopomohla svému týmu MGC Holešov k zisku titulu mistrů republiky v soutěži žákovských družstev. Třetí medaili – tentokrát z kovu bronzového – si Olivia Prokopová pověsila na krk s Holešovem v soutěži družstev juniorských.

„Jsem moc ráda, že jsem toto mistrovství mohla absolvovat, protože to byla ta nejlepší příprava na nadcházející mistrovství světa v Soči, kam odlétám v pondělí a kde se bude hrát na totožných površích. Pokud mi to bude umožněno, ráda bych se zúčastnila i MČR příští rok v Rakovníku.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *