Ráčci a děti z dětských domovů vyzkoušeli Adventure golf

V sobotu 12. června uspořádal rakovnický Putt-golf club STARLIFE již pátý ročník Olivia Cupu – minigolfového turnaje pro děti z dětských domovů a klienty z rakovnického Domova Ráček a Domova dobré vůle Nouzov, který se premiérově uskutečnil díky obrovské vstřícnosti majitelů v areálu Adventure golfu v Horním Bezděkově u Kladna.

Ráčci a děti z dětských domovů vyzkoušeli Adventure golf

 „Je dobře, že se díky iniciativě Olivie a jejího týmu dokáže každý rok tato akce uspořádat, navíc tentokrát v tomto překrásném prostředí. Všem přeji příjemný sportovní zážitek,“ přivítala zúčastněné Jarmila Dolejšková, jednatelka Klubu přátel dětí z dětských domovů.

Ve dvoukolovém klání se o poháry a věcné ceny, které soutěžícím společně se zdravicí poslal olympijský vítěz Robert Změlík a jeho společnost STARLIFE, bojovalo ve čtyřech kategoriích.

V kategorii „Ráček“ zvítězila mezi ženami Renata Palkosková (132 úderů), mezi chlapci byl nejúspěšnější Jakub Tupý (116), stříbrný Jan Majba (127) a bronzový Vladan Šimon (158).

V kategorii „Dětské domovy“ si zlato vybojovala Jitka Poncetová (125 – DD Nové Strašecí), stříbro Jana Doleželová (128 – DD Nové Strašecí) a o bronz svedla úspěšný rozstřel Iveta Vávrová (131 – DD Unhošť). Mezi chlapci zvítězil Daniel Kučera (120 – DD Nové Strašecí), na druhé příčce se umístil Dan Kiesler (131 – DD Unhošť) a na třetí Vít Kratochvíl (132 – DD Unhošť).

„Bylo velmi zajímavé sledovat všechny z vás při hře a vzájemném soupeření. Moc rády jsme se s vámi všemi setkaly. Doufáme, že tomu tak bude i za rok,“ rozloučily se s účastníky unisono Olivia Prokopová a Jitka Vlčková, majitelka areálu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *