Prokopová obhájila všechna prvenství

I přes neskutečně náročný program zvládla patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová v neděli 13. června odehrát v Horním Bezděkově 2. ročník AGHB Open na výbornou – sama to tak ale necítí.  „Tři týdny jsem se nezastavila, ale vůbec jsem nepřemýšlela, že bych se nezúčastnila, i když prakticky kvůli mnoha jiným povinnostem na tomto hřišti téměř vůbec netrénuji a únava se jen kumuluje. Ale byl to opět bezvadně uspořádaný podnik, takže se vše eliminuje.“

 Prokopová obhájila všechna prvenství

Foto Jiří Heller

Generálka na srpnové Czech Open, které bude tento areál hostit, vyšla Prokopové velmi dobře. Na čtyři okruhy zahrála 145 úderů a ovládla nejen kategorii juniorů a žen, ale i kategorii profesionálů bez rozdílu pohlaví.

V kategorii juniorů na další příčky odsunula své klubové kolegy – Adama Kubíka (177 úderů) a Jana Prokopa (182). V kategorii žen se za vítěznou Prokopovou umístily Veronika Švarcová (173 – volné členství) a Taťána Krepsová (187 – Putt-golf clubu STARLIFE ).

V kategorii amatérů dominoval Miloš Neškovski (152 – Pink Team) před Jakubem Doksanským (160 – volné členství) a Peterem Feixem (164 – Putt-golf club STARLIFE).

V kategorii profesionálů se nakonec rozhořel litý boj mezi Olivií Prokopovou a Danielem Vlčkem z AGHB Teamu, kteří dosáhli shodného výsledku, a o celkovém vítězi musel rozhodnout rozstřel. Z něho nakonec vyšla vítězně na čtvrté jamce Olivia Prokopová. Na třetí příčce skončil Jaroslav Jirkovský (158 – Pink Team).

„Jsem samozřejmě šťastná, že jsem to zvládla, protože to byl – myslím, že pro nás oba – obrovský tlak, ale na druhou stranu bych vítězství přála i svému soupeři, protože Dan je výborný hráč a skvělý člověk.“

Bianka Jóglová, Rakovnický deník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *