Olivia Prokopová nejlepší sportovkyní okresu Rakovník

Čtvrteční slavnostní vyhlášení Ankety týdeníku Raport – Sportovec okresu Rakovník 2009 přineslo pro čtrnáctiletou golfistku Putt-golf clubu STARLIFE Olivii Prokopovou opětovné prvenství mezi okresními sportovkyněmi a další vzácná ocenění.

Olivia Prokopová nejlepší sportovkyní okresu Rakovník

Prokopová vystoupala na podium rakovnického Kulturního centra hned několikrát, když byla oceněna jako celkově čtvrtá mezi všemi dospělými sportovci okresu bez rozdílu pohlaví. Navíc z rukou starosty Ing. Zdeňka Nejdla obdržela i „Čestné uznání“ za sportovní přínos a dosažené úspěchy v roce 2009 a byla oceněna i mezi sedmi rakovnickými trenéry mládeže, které se Olivia také velmi aktivně věnuje.

Putt-golf club STALIFE pak byl vyhlášen devátým nejlepším kolektivem okresu Rakovník, kam ho stejně jako v kategorii jednotlivců Olivii Prokopovou vynesly hlasy pětatřicetičlenné odborné poroty.

Pro úplnost dodejme, že výtečného úspěchu dosáhl i bratr Olivie – dvanáctiletý Jan Prokop jr., hokejbalista kladenského Alpiqu a reprezentant ČR do čtrnácti let, který obsadil v kategorii „Talent roku“ desátou příčku.

Fan-club Olivie Prokopové

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *