Putt-golf club STARLIFE se připravuje na vrchol sezóny

V pondělí odcestovala výprava rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE do Myrtle Beach v USA, kde se od 15. do 17. října koná letošní ročník Turnaje mistrů v Adventure golfu.

Jedná se pro nás jednoznačně o absolutní vrchol sezóny, kterému jsme podřídili prakticky celou dosavadní přípravu,“ říká hlavní leader týmu, čtrnáctiletá Olivia Prokopová, jež by chtěla po třech letech stanout na stupni nejvyšším v kategorii žen.

To je cíl číslo jedna, i když vím, že to nebude nic jednoduchého. Druhým cílem je, abych se pokusila o desítku nejlepších i v absolutní kategorii Open.

I proto využil její realizační tým volného úterního dne k doladění nezbytných náležitostí. „Nechali jsme si například kompletně přegripovat hole, dávali jsme dohromady masérnu a sestavovali komplexní plán pitného režimu, doplňků stravy a jednotlivých tréninkových dnů. Na středu, kdy jsme poprvé vyjeli ráno v půl osmé na trénink, totiž muselo být vše dokonale připraveno,“ uzavírá prvního hodiny amerického pobytu Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *