Prožívá šťastné období

Olivia Prokopová, čtrnáctiletá golfistka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE, má za sebou na letošním Turnaji mistrů v USA první tři dny tréninku. Prozatím je se svými výkony více-méně spokojená.

První den jsme jen mapovali, ale v následujících dnech jsme už točili kolečka na Hawaiian Rumble, což je lehčí ze dvou hřišť, na kterých se hraje. Moji sparing-partneři se u mne střídali v pravidelných intervalech, takže se nám povedlo vytočit každý den sedm kol. Dosáhla jsem průměru 31 úderů, což je více než dobré, protože by to byly výkony na hranici první pětky absolutního pořadí. Navíc jsou tam ještě rezervy, které musím odstranit. Protože jsem se asi pětkrát nevyvarovala chyby. Ale ani tak výsledky nelze přeceňovat  Turnaj je vždy o něčem jiném!

Kluci jsou na tom o něco málo hůř. Peter Feix dosáhl včera průměru 38 úderů, Vašek Leitner dokonce 40 úderů. Oba se musí hodně zlepšit. Dnes nám všem začne peklo, jak říká táta, protože jedeme mapovat a trénovat daleko těžší hřiště Hawaiian Village. Já mám před sebou úkol dosáhnout průměru 36 úderů, kluci 40,“ shrnuje první tři tréninkové dny Olivia Prokopová.

Ta ke svému včerejšímu svátku dostala nejen růžový dort, ale i večerní návštěvu divadelního představení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *