Hrají o jelito s dřevákem

 

Od pondělí probíhá v Myrtle Beach, dějišti letošního Turnaje mistrů v Adventure golfu, finální příprava na třídenní klání, které se rozběhne ve čtvrtek ráno.

Hráči jsou už přesně rozděleni do dvojic, ve kterých nastoupí, a ty mezi sebou soutěží o nelichotivé oranžové vestičky s nápisy „JELITO“  a „DŘEVÁK“, ve kterých musí dotyční neustále chodit, ať jdou kamkoliv. „Zatím se nám vesty vyhnuly,“ pochvalují si Olivia Prokopová s Milanem Sýkorou.

V neděli se do Myrtle Beach přesunula i podstatná část příznivců a členů Fan clubu Olivie Prokopové, v pondělí pak přicestoval i sprinter Tomáš Knébl s partnerkou Ivou Raisovou. „V okolí hřiště je to nyní samé „R“, jež mají fanoušci na tričkách, takže hráči a hráčky docela sledují, jakou tady mám podporu. Tomáš s Ivou nás nyní doladí do fyzické formy svými protahovacími cviky, mám-li to takto nazvat,“ říká Olivia Prokopová, jež v pondělí „překvapila“ soupeře, kteří šli ve čtyřčlenné skupině při tréninku za ní, pěti esy v řadě na těžkém hřišti Hawaiian Village. „To se povedlo. Zahrála jsem fantastický výsledek 31, který se nepovede každý den. Čtyři Američané, moji kamarádi, docela koukali, jelikož se jednalo o těžké jamky, ale přáli mi to…“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *