Dvě volná dopoledne

Olivia Prokopová, čtrnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE, zažila při letošní přípravě na Turnaj mistrů to, co nikdy doposud. Její realizační tým jí „naordinoval“ dvě volná dopoledne.

„Po svém příletu jsem viděl, že výsledky má více než dobré, ale zároveň, že je na ní vidět už obrovská únava. Vždyť to táhne už několik dlouhých týdnů, a to by nevydržel ani chlap. Proto jsme se rozhodli, že ji ve čtvrtek a v pátek necháme dopoledne na pokoji, kde se o ní stará Lucie Kolářová, a sami doladíme na hřišti některé systémy a údery. V poledne už normálně jezdí Olivia s námi a myslím, že jí odpočinek pomohl,“ říká trenér Marek Špidra.

Ten také společně s Milanem Sýkorou předal poznámky hráčům Tomáši Feixovi a Aleši Vlkovi, kteří společně s Peterem Feixem obsadí kategorii amatérů. „Kluci také předevčírem přiletěli a hned se zapojili do přípravy. Budeme tak mít obsazeny naprosto všechny kategorie. Jelikož jsou na sebe ze svých soutěží zvyklí, jsme rozděleni do skupin. Tuto si vzal na starost Peter. Nyní máme už jen šest dnů na to, abychom společně nejen sebe, ale hlavně Olivii, jež se jeví velmi dobře, na turnaj připravili,“ uzavírá Marek Špidra, pro kterého se jedná o poslední turnaj v životě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *