Na turnaj pro děti z dětských domovů se sjela rekordní účast

V neděli 21. června uspořádal rakovnický Putt-golf club STARLIFE v novostrašeckém areálu Na Kocourku již čtvrtý ročník Olivia Cupu – minigolfového turnaje pro děti z dětských domovů, kterého se tentokrát zúčastnily dětské domovy z Nového Strašecí, Ledců, Kralup nad Vltavou, Karlových Varů a Slaného. Celkem se tak do celoodpoledního soutěžení zapojilo rekordních sedmačtyřicet malých hráčů a hráček.

 Na turnaj pro děti z dětských domovů se sjela rekordní účast

„Je dobře, že se díky iniciativě Olivie Prokopové dokáže každý rok tato akce uspořádat. Jsem potěšena, že se vás zde každý rok schází stále více. Všem přeji příjemný sportovní zážitek,“ přivítala zúčastněné Jarmila Dolejšková, jednatelka Klubu přátel dětí z dětských domovů.

Krátce na to předvedla několik exhibičních úderů hlavní pořadatelka Olivia Prokopová a její sparringpartněři Peter a Tomáš Feixovi. Všichni tři pak pomáhali s náročnými úskalími jednotlivých drah.

Na těch se v dvojkolovém zápolení nejlépe vedlo čtyřčlennému týmu z Ledců, na druhé příčce této kategorie skončili hráči z Kralup nad Vltavou a na třetí děti z dětského domova Slaný.

V individuálních kategoriích si poháry a věcné ceny, které soutěžícím společně se zdravicí poslal olympijský vítěz Robert Změlík a jeho společnost STARLIFE, vybojovali bronzová Gabriela Doležalová – DD Nové Strašecí (170 úderů), stříbrná Tereza Rambousková – DD Nové Strašecí (165 úd.) a zlatá Martina Siváková – DD Kralupy nad Vltavou (151 úd.) a bronzový Josef Šilpoch – DD Ledce (146 úd.), stříbrný Josef Pokuta – DD Ledce (138 úd.) a zlatý Roman Doležal – DD Kralupy nad Vltavou (137 úderů).

„Opět bylo velmi zajímavé sledovat všechny z vás při hře a vzájemném soupeření. Moc ráda jsem se s vámi všemi opět setkala. Doufám, že tomu tak bude i za rok, kdy plánujeme jednu novinku, a to že vám předvedeme hru na Adventure golfu v Horním Bezděkově,“ rozloučila se s letošním ročníkem Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *