Prokopová z Přeboru Čech se třemi medailemi

O další poháry a medaile se rozrostla sbírka dvanáctileté hráčky rakovnického Putt-golf clubu Condor Olivie Prokopové, která se v dresu pražského Tempa zúčastnila Přeboru Čech v Tanvaldu, kde dráhové golfisty přivítaly eternitové povrchy.

Prokopová z Přeboru Čech se třemi medailemi

Prokopová vybojovala stříbrnou medaili v kategorii žáků, když za vítězným Vlčkem z Hradce Králové zaostala po osmi okruzích o pouhé dva údery. Další dvě medaile si Prokopová připsala za soutěže družstev. Ženy pražského Tempa se staly vicepřebornicemi Čech, když nestačily na družstvo Fr. Lázní, junioři Tempa Praha se pak stali přeborníky Čech. V jejich sestavě si zlatou medaili pověsil na krk i mladší bratr Prokopové, devítiletý Jan, který na tomto turnaji ale nestartoval.

„Olivia vyjela s již poněkud vyššími cíli, i když se jednalo o nejvyšší turnaj v Čechách, a to i vzhledem ke své účasti v družstvech juniorů a žen. A nutno říci, že v obou družstvech patřila k těm lepším a byla jim oporou. I na tomto turnaji bych samozřejmě našel několik nedostatků a chyb, které Olivii opět stály lepší umístění, tentokrát Přebornice Čech, i když v nevypsané kategorii žákyň byla nejlepší. Tyto chyby ovšem pramení hlavně z toho, že v tuzemsku to byl vlastně teprve její třetí turnaj, a tak má minimum zkušeností s psychickou zátěží v koncovkách turnaje,“ zhodnotil vystoupení své svěřenkyně trenér Josef Vozár.

Nutno zdůraznit, že právě Josef Vozár zvítězil v prestižní kategorii mužů, což je pro dvojici Prokopová – Vozár výtečným příslibem před nastávajícím odletem na dva turnaje ze série US ProMiniGolf Tour v arizonské Sedoně a Pinetopu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *