Bojovat chtějí i za spoluhráčku

 První tři celé tréninkové dny mají za sebou v severokarolínském Hendersonville dvě rakovnické hráčky – Libuše Prokopová (Putt-golf club JM20) a Taťána Krepsová (GWC Rakovník), které se zde pod vedením Milana Sýkory připravují na US Open 2015 v Adventure golfu.

Bojovat chtějí i za spoluhráčku

„Poznámky, které mi předal manažer Honza Prokop, nelhaly. Jedná se skutečně o těžké, nevyzpytatelné až záludné a nespravedlivé hřiště, na kterém spáry mezi cihličkami na mantinelu dokážou potrestat i relativně dobrou ránu, což je vyloženě špatně!“ stěžuje si na prvotní poznatky kouč Sýkora.

Ten se svými svěřenkyněmi absolvoval již tři celodenní tréninkové jednotky. „Hráčky makají, snaží se, ale bude to ještě pořádná dřina, abychom něco málo, co se vyloženě napilovat dá, napilovali. Ještě dáme jeden celodenní trénink základních ran, pak se pustíme do dohrávek, které budeme muset zmapovat až klidně čtyři metry od jamky, protože to bude důležité, stejně jako psychika holek,“ rekapituluje Sýkora.

„Obě víme, že tady nejsme jen za sebe, ale hodláme se porvat o dobré umístění i za Olivii, která tady kvůli zranění startovat a obhajovat prvenství v ženách a stříbro v kategorii profesionálů nemůže. Přeci nebude Česká republika po těch dlouhých letech bez trofeje! Musíme ale přiznat, že je to celé moc náročné a vyčerpávající jak po fyzické, tak i po psychické stránce. Naštěstí se o dobrou náladu stará mužská polovina výpravy – Honza s Milanem,“ říkají unisono Libuše Prokopová a Taťána Krepsová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *