Golfistka s fotbalistou kmotry

Ve středu 27. ledna proběhl na indoor adventure-golfovém hřišti v prostorách pražské O2 Arény slavnostní křest nového katalogu cestovní kanceláře Czech Sport Travel (www.czechsporttravel.cz), kterého se mimo majitele společnosti Václava Šťastného, bývalého vynikajícího rakovnického fotbalisty, ujala i fotbalová legenda Antonín Panenka a dlouhodobě i nejlepší česká hráčka adventure-golfu Olivia Prokopová z rakovnického Putt-golf clubu JM20.

Golfistka s fotbalistou kmotry

Ta posléze nejen oběma pánům, ale i padesátce dalších hostů, předvedla dvacetiminutovou exhibici, při které se přítomným až tajil dech z předvedených kousků.

„Bylo to příjemné překvapení, že jsem se s panem Panenkou opět po několika letech mohla setkat. My už jsme se dříve společně zúčastnili dvou akcí, takže jsem věděla, že je velmi dobrý golfista, o čemž své soupeře přesvědčil při následném turnaji, ve kterém skončil druhý,“ zhodnotila fotbalistův um rakovnická golfistka.

„Protože pocházíme s Olivií oba z Rakovníka, nebylo vůbec složité, abychom se domluvili nejenom na této jednodenní akci, ale i na další budoucí spolupráci, a to jak směrem k zařízení, kde se nyní nacházíme a kde jsme našli perfektní zázemí a Olivii zde byla nabídnuta určitá možnost přípravy, ale i směrem do zahraničí, “ uvedl Václav Šťastný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *